Etapp 16, Rotorua – Auckland

Vi är tillbaks i Auckland. 16 etapper och 352 mil senare.
Utan en enda fadäs, halleluja. Det kändes grymt bra att lämna in bilen idag. Utan anmärkningar. Däremot lite klagomål från vår sida, vi tycker inte att bilen har varit i riktigt bra skick utan det har varit en del grejer vi inte varit nöjda med. (Jag kan inte rekommendera Backpacker) Det gick dock hem och vi ska få lite pengar tillbaks.

Häromdagen lyckades jag boka ett hotell nära flygplatsen via en dålig internetlina i Rotorua. Så hur det skulle vara var vi oerhört osäkra på.

Men trot eller ej men vi har hamnat i himlen. Känns det som. För rummet jag bokat på Jet Park är stort och superfint. Har två stora dubbelsängar och en ordentlig spjälsäng. Lyx! Och vita krispiga sängkläder (halleluja igen!) och ett EGET badrum med badkar och spa-produkter (trippel halleluja). Hela hotellet är verkligen fräscht och schysst.
Så en avslutning här med massa tvättande och ompackning – nu ska funktionell ryggsäckspackning passandes många veckor av kringresande presteras – känns helt värdigt. 🙂

Imorgon (fredag) eftermiddag lyfter vi mot Fiji. Stay tuned!