Mellanlandning i himmelriket

Mitt under resans förmodligen jobbigaste resa (bil Hunter Valley – Sydney, vänta flygplats, nattflyg 9,5 timmar – framme midnatt – natt i Bangkok – nattåg 15 timmar till södra Thailand – buss till hamn – båt till Koh Lipe) har vi landat i himmelriket. På Chatrium Hotel Riverside i Bangkok (efter en väldigt smidig första etapp med sovande familj).
Och det är SÅ fint! Rummet är väldigt stort med kök och massa yta, hur fräscht som helst. Vi får checka ut sent och med andra ord njuta detta (och hotellet generellt) ända tills det är dags för avfärd till tågstationen. Grymt! Bra planerat hemifrån, känns som att vi tänkt helt rätt med lite schysstare boende dessa fö men samtidigt många timmar.

Klockan är 1 på natten lokal tid, 05 på morgonen för oss, och barnen har just somnat om efter att ha varit vakna en stund sedan landningen för två timmar sedan.
Med andra ord läge att försöka få ett par timmar till så vi kommer hyfsat rätt och orkar med även kommande dygn. Det är inget jag tar ut i förskott och även om vi sov bra på flyget – rätt lagom med typ 3 timmar för oss vuxna och 6 för barnen – så behövs några timmar till.

Så godnatt så länge!