Gåträning och finaste sandalerna

Att Max nu fått slippa vagnen mer och mer – till skillnad från i tidigare länder – börjar ge resultat. Nu står han flera sekunder och kan ta 2-3 steg innan han kastar sig till den av oss som tar emot. Kanske kanske går han ändå när vi kommer hem, det har vi egentligen för länge sedan slutat tro. Inte för att det spelar någon roll, men han är rätt frustrerad nu, och minst sagt enormt intensiv. Och jobbig. Det lugna barnet vi hade första 10-11 månaderna finns inte kvar, alls. Två minuter i Ikea-stolen antilop, sen står han i densamma och gastar irriterat.

20120118-190816.jpg

En sak på beställnings-listan hemifrån (från mina föräldrar alltså) var ett par sandaler. Jag beställde hem ett par superfina Ecco-sandaler (halva priset, 300) från Barnskospecialisten (kom på två dagar!), som är sååå fina. Han måste ju ändå få chansen med flera veckor kvar, liksom.
(Säljes till bra pris till mars-bebisarna hemma på kajen till sommaren 😉 )

20120118-192513.jpg

Fina Max, ikväll har han i eget sällskap med oss (Stella såklart hos kusinerna, mer populära än oss) varit ruggigt charmig och söt, nöjd. H till och med tog tillbaka alla hårda ord han sa till honom imorse. 😉