Max äter

Max gillar fortfarande det mesta i matväg, även om vi ibland får truga eller att han vägrar. Så är det ju. Men tycker han att det är riktigt gott så gapar han så mycket så han blundar. Det är galet sött.

20120128-205221.jpg

Det nyaste är dock att han mest bara vill äta själv. Inte längre plockmat med händerna vilket han gjort väldigt länge, utan allt ska numera ätas själv med sked (eller gaffel för den delen om han själv får välja). H kommer få jobba hårt med att ta bort sin köks-pedantiska sida nu när han blir pappaledig hemma. Tallrik med sugpropp, en sked i varje hand på Max och att låta honom kämpa på själv kommer nog vara det som gäller… Och då gäller det att kunna låta kaoset bero en stund och sedan ta städet efteråt. Hm, som när man matar också med andra ord…

20120128-205302.jpg