Sista tiden här har Stella gått ännu lite längre. Nu dyker hon i, eller gör bomben eller ”spiken”. Hon simmar nu också med huvudet ovanför vattnet ibland, men då med hundsimsteknik som inte går så fort och som gör henne trött. Så efter en stund sticker hon ner huvudet och svävar framåt i vattnet med mer svepande rörelser, vilket går fortare.
Hon har även (äntligen!) gått med på att använda vanliga simglasögon istället för cyklop. Betydligt smidigare, och åker inte av när hon hoppar i. Med andra ord är hon inte lika känslig för näsan längre, bra.

Vi bara måste underhålla hennes vattenvana hemma och ta oss iväg till badhus oftare. Hör av er till oss om ni vill ha spontant sällskap med andra ord, alltid välkommet med draghjälp för att komma iväg och trevligt med sällskap såklart!

Dyk!

20120128-204901.jpg

Under vattnet med rörelse framåt.

20120128-204912.jpg

Huvudet ovan ytan och framåt i hundsim-stil.

20120128-204926.jpg