Bangkok-shopping

Vi hann med mycket idag innan jag gick ner för räkning – lyckligtvis efter att vi kommit hem.
Vi tog skytrain till Siam, och var på Siam Paragon, Siam Centre och Siam Discovery, innan vi gick vidare till ännu mer gigantiska central World.
Nu gör vi inte direkt ställena noggrant utan gör mer en lagom screening, och dessutom stannade vi på lekavdelningen på Siam Paragon en bra stund.

Iallafall så köpte jag en topp, lite missoni-inspirerad sådär. Den här kan bli lagom använd hemma eller inte alls. Den är egentligen en bit ifrån min vanliga stil, men man vet ju aldrig.
Stella fick en piké (som hon själv fick välja färg på, märks det?) och en tunn huvtröja (som bara fanns i en färgställning (till hennes stora förtret). Fina, och hellre no name än kopior.

20120130-184333.jpg

Jag är egentligen rätt trött på converse, men när de är superbilliga så ropar de liksom åt mig att jag är dum i huvudet om jag inte passar på. Så jag passade på och lägger mitt fjärde par till samlingen, nu såna där tunna. Vita.
H övertalade jag att köpa ett par grymt fräscha i ljusgrått med lite struktur. De var hur fina som helst.

20120130-184412.jpg

Mitt bästa köp blev ett oväntat – för rejäla boots hade jag väl inte tänkt mig hitta. Men det är något jag verkligen behöver, för i våras konstaterade jag att mina favoriter genom tiderna, mc bootsen från Steven Madden gett upp efter 3 års trogen tjänst. Dessa från Replay föll jag hårt för, och efter sms-kontakt med märkets guru hemma (min kompis Sofie) så blev jag också varse att priset nu (rea) var typ halva mot hemma. Kap.

20120130-184446.jpg

H följde upp med shopping här i terminal 21, hoppas jag är tillräcklig pigg för det imorgon. Just nu känns det inte alls så.

Följ mig!