Ingen middag idag heller

Nope. För efter att H varit (småkrasslig-)sliten i några dagar är det nu min tur. Big time.
Det här med magåkommor och utlandet brukar vara något jag hanterar bra. Jag tycker jag kan det där, och visst vet man sällan eller aldrig var det slår till men det finns ju en hel del knep som jag samlat på mig med åren. Utan att för den sakens skull bara köra helsäkert. Nej, jag äter gärna från gatustånd, och rent allmänt det mesta. Men grejen är det ska vara varmt/nylagat. Och gärna den inhemska maten.

Så boven nu då, som gör att jag dubblar så att säga..? Jag tror det var dyra fina pastan på trevliga Food Passage på våning 4 i Siam Center. Jag tog inte pizza som H, och ville vara lite nyttigare iallafall så inte heller gräddpasta. Men, pasta med tomatsås och skaldjur inkl musslor (!) var kanske ingen strålande idé. Suck.

Men alltså, jag är okej men någon mat ute blir det inte (ingen alls faktiskt för mig, långt ifrån). Och att jag blir bra tills imorgon kväll kan vi ju bara hoppas på.

Så ikväll tar vi det lugnt hemma och ser mörkret lägga sig över Bangkok. Jag ligger väldigt mycket hellre nere för räkning med den här utsikten (och wifi) än i en enkel bungalow där det luktar avlopp på toaletten. Det kan jag lova.

20120130-205729.jpg
Vardagsrumshäng för några timmar sedan, och nu är H med barnen i lekrummet, ännu bättre.