Alla hjärtans dag

Alltså hur mysig är inte den här dagen? Jag kom hem tidigt från jobbet, och möttes av en stor blombukett och två friska, glada barn. En allmänt nöjd och harmonisk make. Vi gick till lekparken och passade på att njuta av dagsljuset som faktiskt hanns med idag, innan vi la de två sötnosarna till barn och dukade fram charkisar och en fin rödvinare från förråden. Alla hjärtans dag måste vi ju fira!

Eller nej. Det enda som var sant där var att jag kom hem i tid. Familjens status ska jag inte ens tala om… Friska och nöjda barn kan jag dock säga att det inte var utan snarare snoriga små förkylningsvrak som blev så glada att deras mamma kom hem så de helt kom av sig och bara kunde gnälla. Tjoho. 🙂
Just ja, lekparken var ju sant också förstås.
Middagsmat när barnen somnat blev en wok baserad på färdig grytbas, och till det vatten. Sen återvände jag till datorn för att jobba. Eftersom jag gjorde detta med Top Model Sverige i bakgrunden tog H plats i sovrummet med TV och bok istället. Oh den vardagsromantiken! Sämsta dagen på väldigt länge just såhär på självaste alla hjärtans dag.

20120214-204627.jpgPulka. Max likes.

20120214-204635.jpgIdag behärskade han till och med att gå några steg i stora vinterskor och bylsig overall, på knöligt underlag (=snö). Heja, det går verkligen framåt!

Fast… det där med alla hjärtans dag kommer ju väldigt i skymundan här hemma. Jag fyllde år för en vecka sedan och om två dagar är det liksom vår dag. Bröllopsdag. Då bjuder vi till lite mer. Promise.

Nu ska jag återvända till datorn och jobb igen, och lyssna bara till barnens hostande. Hoppas ni firar bättre!