Löparskor och kläder från UK

Min privata löparkonsult Jenni har tipsat mig om att köpa löparkläder och löparskor via nätet från UK. Det är betydligt bättre priser än i Sverige och många sajter skickar beställningen utan frakt.

Själv gjorde jag debut i förra veckan, och idag – en vecka senare – landade paketet hemma i brevlådan. Det innehöll tre par tights. Två par åt mig – ett par Nike som slutar just under knät och ett par 3/4-långa från Under Armour. Det tredje paret fick H av sin snälla fru – också det ett par Under Armour men herrmodell då såklart. De kostade runt 250 kr/styck.

Jag beställde ifrån www.wiggle.co.uk som hade fri frakt. Toppen! (Jenni tipsar om att det ibland kommer med DHL så det kan vara bra att beställa t.ex till ett jobb om man inte är hemma hela dagen, men mina grejer kom i brevlådan).
Nu spanar jag efter löparskor, jag har mina favoriter från Asics som jag kör säsong efter säsong; Asics Gel Cumulus. Tyvärr finns de inte i några snygga färger på de ställen jag kollat men jag spanar vidare. Två andra ställen man kan handla ifrån är www.prodirectrunning.com och www.startfitness.co.uk.