Långfredag och sjukstatus

En skön förmiddag hemma inledde långfredagen. Max var inte helt på topp, men okej pigg ändå. Vid lunch och således vid sovdags för Max åkte vi till Borlänge. Smart drag att inte åka på skärtorsdagen, och att vänta på att långfredagsmorgonens regn/snöfall skulle dra över – det var rena vägar både i avseendt slask och andra bilar. Perfekt!

På kvällen lämnade sedan vi en rejält eftermiddagsfebrig son hemma och åkte till min bror, där det blev kompissammankomst på lite spontant sätt. Det behöver ju inte vara så avancerat – ett gäng entrecoter på grillen och en grymt god sallad till det och några enkla såser så har man en kanonmiddag som funkar för många. Rättare sagt 14 vuxna. Det blir snabbt många när det ska göras saker hemma. Love it. 🙂
Kvällen var enormt trevlig, med många roliga diskussioner och bra statusuppdateringar med de där man inte träffar så ofta. Vi bor ju liksom lite utspritt med Stockholm, Göteborg och Borlänge som bas. Mina fina, fina vänner.
Jättenöjd är jag också att jag lyckades övertala några av tjejerna att haka på på Tjejvasan 2013. Jag anmälde mig för en månad sedan och har försökt dra med dem sedan dess utan resultat. Igår bet mina argument bättre (i kombination med några glas rött i magen på vännerna förmodligen) och på plats registrerades anmälan för tre av dem, tjohoooo!

Stella var med och lekte med de andra barnen en stund innan hon hämtades av mormor. Hemma hade Max somnat redan klockan 18! Det lär han ha behövt, för idag slog han upp de blå klockan 09. Helt otroligt – 15 timmars sömn! Visserligen har han småhostat och gnällt många gånger under natten men ändå.
Så nu är det en lite piggare kille vi har idag, men helt frisk är han inte. Småfebrig och ett kleggigt öga.

Påskafton ska tydligen bjuda på långpass. Hur sugen jag är på 18-20 km? Ehh… typ noll. Varför utsätter jag mig för dettad? Men, vädret är fantastiskt och jag får med mig H som ska ha med vatten och annat så det är bara att ge det ett försök.

Vidare ska vi ta oss iväg på det där biobesöket, vi siktar på nysläppta Pirater. Stella älskar pirater och vill bli sjörövare när hon blir stor… så det blir nog bra. 🙂