Kvällen igår var som sagt en hit. 14 (!) rätter – jag har fotat varenda en och ska skriva om Gastrologik senare i veckan – och såklart en hel del vin. Och ganska sent kom vi hem också, så även om vi var pigga i förmiddags och under dagen så var vi båda extremt sega på seneftermiddagen. Jag la mig i sängen och somnade lätt – för att vakna med ett ryck och konstatera att jag behövde dra ut nu om jag skulle hinna med mitt planerade pass innan H behövde lämna hemmet för sitt boxpass på SATS.

Så på en sekund gick jag från varma lakan och mosig känsla till att ha träningskläder på mig. Det är pannben!

20120415-201804.jpg

Jag hade velat köra ännu snabbare, men det fanns verkligen inte på kartan. Det var enormt jobbigt idag, både kropp och flås, jag fick verkligen kämpa. Så då är det klart att jag är supernöjd! 7,6 km på 42 minuter, kilometer tid 5,30/km.
Paus i programmet som synes nedan, men det var ingen paus utan backintervaller vilket jag avslutade med innan sista kilometern. 4 st blev det bara, jag hade tyvärr inte tid med fler. Eller tyvärr, det räckte idag kan jag säga!

20120415-201809.jpg
Efter passet körde jag två armset med hantlar á 5 minuter, 5 minuter mage och lång stretch.

Så otroligt jobbigt det kan vara att ge sig iväg ibland, men det är ju liksom det som är grejen – att det är just att komma iväg som är det värsta, det är där man går över tröskeln liksom. Väl ute kör man ju bara och kanske till och med njuter. Och njuter man inte under passet gör man det helt klart efteråt. Ikväll känner jag mig sjukt tillfreds, och hade jag inte kommit iväg och tränat hade jag känt precis tvärtom.