…för vernissage alltså. Ännu en enormt bra uppstyrd aktivitet för oss föräldrar. Stellas grupp har haft tema De fyra elementen senaste tiden, och pratat allt från vatten och is (med experiment ute, vid sjön, kollar fiskar på Aquaria mm), till eld (mer experiment, blåsa ut ljus mm), luft och jord (plantera ärtskott mm). Nu visades de olika delarna i olika rum – både med experiment på plats, med bilder och teckningar och med relaterade ljudböcker.

20120510-212112.jpg
Stella har ritat blomma i kruka och fröet i krukan, och ovanför är hennes planterade ärtskott vars utveckling hon följt. Självporträtt, bilder av hajar och uppmärksammade berättelser.

En miss var dock att vi blev lite sena. 10 minuter typ. Stella hann bli orolig och deppig, inte bra. Desto gladare dock när vi kom och i efterhand har hon inte sagt något så förhoppningsvis får hon inga men.
Anledningen var lite bök kring Max – för han fick feber efter lunch så H fick hämta honom. Så för att vi båda ändå skulle kunna gå så fipplade vi med att söva honom i vagnen ute.

Stella var glad över sin visning och vi med och med Max är det helt okej – men det blir såklart hemmadag imorgon.

Följ mig!