Idag är ingen vanlig dag! Näpp, för idag är Stellas 4-årsdag. I fyra år har vi haft världens underbaraste unge hos oss, en liten stjärna som förgyller varje dag. Som gjort oss till världens lyckligaste människor. Underfundig, smart, mysig, glad (med temperament och integritet), så jäkla rolig att vara med, charmigast av charmigast. Så stor men så liten. Som vi njuter så av.
Grattis älskade dotter!

Fyra!

20120715-191759.jpg

Att simma i höga, höga vågor har visat sig vara en riktig favoritsyssla för modig Stella. Så att fira sin födelsedag på playa Barcaloneta var väl passande värre.
Simma, gräva lite, leka med brorsan, mysa i skuggan med iPhone. Fast först klart väckas av sång (klockan 10), presenter (lego, film, klänning), äta frukost inklusive chokladmuffins med blommor på bordet. Fira light. Räckte. Nöjd.

Och lite blåsa ljus ändå, kvällsfika i lägenheten.

20120715-191813.jpg

En heldag på stranden, med familjen och lilla lillebrorsan. Vår dag det. Stellas födelsedag. Som hon nu haft 4, Stockholm. Halmstad, Gagnef, Barcelona. Vad blir det nästa gång tro?

20120715-191805.jpg

Följ mig!