Planen för resan söderut var att åka idag, fredag, på eftermiddagen för att komma fram i Göteborg på kvällen. Lämna barnen hos farföräldrarna i Småland på vägen. Hemmajobb i lugn och ro på fredagen fram tills avfärd.
Men så blev det ju det där med Max feber, och jobba hemma med ett barn hemma är ju inte direkt så värst jobba-hemma-effektivt.

Så igår kväll kom H med den strålande idén att dra ner till Småland direkt på kvällen för att på så vis kunna jobba bättre, då barnen då kunde hänga med farmor. Perfekt!
Så vi packade lite snabbt (tur att jag förberett!) och drog iväg vid 19-snåret.

20120511-114520.jpg

Färdkost!

Stella somnade nästan på en gång och sov hela vägen, Max hade lite svårare att komma till ro (kanske för att han sovit 16-17, hm) och somnade inte förrän i Norrköping – men sen blev det en lugn resa på sena kvällskvisten för att komma fram vid 22.30.

Riktigt bra upplägg.
Jag sov väl lite sådär i natt då jag landade i bäddsoffan med båda barnen, men det var så mysigt så det var det värt. Idag har flitens lampa lyst, nu väntar lunch och sedan mer jobb innan vi vinkar av barn och åker vidare mot Västkusten.

Max verkar förresten inte ett dugg hängig idag, vi tror att det är tänder på g helt enkelt. Vi har ingen erfarenhet av jobbiga tandsprickningar men kanske är det ändå det som spökar den här gången för han verkar ha lite ont och dregglar friskt. Det vore inte så konstigt, han har fortfarande bara de 8 som han haft sedan oktober/november – inga nya på ett halvår alltså, hög tid!