Idag tog jag med mig Runtastic ändå, men det borde jag inte gjort – jag kan ju bara inte slå av på tempot och bara njutningsspringa när jag kör med tid. Det går inte. Så vad är poängen? Jag tryckte på bra idag men jag tror appen ljög på 200 meter idag.
Det var iallafall grymt härlig inramning med strålande sol och årspremiär för linne. En lång stretch i solen på torget avslutade.

Pausen på 18 minuter då (anledningen till att jag kunde springa med så pass bra tempo, eller…?)…

20120519-160956.jpg

Jo då hängde jag här!
Vid Eriksdalsbadet finns ett nytt utegymt – bra där Stockholms idrottsförvaltning! Det var stort med många olika stationer och jag som är en dålig gymmare uppskattade noggranna beskrivningar av övningarna vid de olika byggena. Jag körde genom hela överkroppen (benen får nog av löpningen och lite must måste det vara kvar till passet jag ska köra imorgon bitti – Crosstraining med Lofsan i Sickla, bara jag får plats).
Jag körde styrkeövningarna á la tabataintervaller. För det har jag två appar att rekommendera; TabataTimer som är superenkel och gratis, eller ytterst kompetenta UltraTimer där man själv kan spara olika intervaller, och många finns också förberedda (som tabata mm).  Den senare kostar typ 20:- och är värd varenda krona.

20120519-161001.jpg