Bebisprylar säljes!

Hörrni, nu är det hög tid att rensa ut bebisprylar här hemma.
Nu tror jag de av mina läsare som haft smått på g redan har bebisar som är några månader men man vet ju aldrig – så jag kompletterar Blocket med en annons här.
Special price only for you!

Maxi Cosi Cabrio Fix är lätt allra bästa babyskyddet. Mysigt och ombonad, men framför allt säkert – och det babyskydd på marknaden som går att fästa på de allra flesta vagnar. Fräscht skick såklart! Inte som det på bilden som är helt nytt, för jag orkade inte fota och greja – men samma med helsvart, ”total black” med mörkblå detaljer.
I say 800:-.

I en tävling vann jag en mixer för barnmat. Det är liksom en ångkokare och mixer i ett – man ångkokar ingredienserna (grönsaker/fisk/kött) och sedan vänder man upp och ner på behållaren och mixar det i samma maskin. Sjukt smidigt! Låter som en lite onödig pryl men för mig var det skillnaden på att bara ge barnmat eller att göra egen. Enklare blir det inte!
Däremot användes den inte så länge alls eftersom vi drog på resa när Max var 10 månader och han började äta mat vid typ 7 – så den är i nyskick. Nypris 1500:-, your special priiiize bara 700!

Sen hade jag en extremt välanvänd grej också – en elektrisk bröstpump. Jag lämnade ju Max i 5 dygn när han var 5 månader och helammades, så pumpen kördes vaaarje dag i flera månader för att fylla upp förråden. MEN, sen pajade den och jag fick en helt ny – när Max slutat amma. Så, denna är helt oanvänd. Ska man ha en pump är det den här! Medela Mini Electric funkar med både batteri och nätdriven. Jag minns med plåga min pumpning med Stella – med en manuell variant – men den här är faktiskt grymt bra. Jag har lite hatkärlek till den eftersom den användes vaaaarje dag så länge, men så grym den är – och nu blir det knappast fler barn här men annars skulle jag typ köpa en sån här innan jag ens tittade på barnvagn. 😉
Nypris 900, men helt oanvänd i förpackning säljes för 600:-.