Söndagssummering

Vilken bra dag vi haft, trots novemberrusket som forsätter.

Stella åkte iväg med sin faster på förmiddagen, med sikte inställt på Mora Träsk på Cirkus. Stella dansade och tittade och var allmänt nöjd – förutom på slutet när de sprutade vatten, det uppskattade hon inte. Mysig utflykt lät det som iallafall! Själva var vi ju upptagna med att käka lunch och sånt. Och ta hand om bara ett barn, piece of cake!
Direkt efter Mora Träsk åkte vi till norrort och 4-årskalas. Trevligt värre, och glada barn lekte i tre timmar utan meningsskiljaktigheter – stort!

Vi kom hem efter 18, och då drog först H ut på en löptur och sedan jag. Det är inte ofta jag ger mig iväg för löpning en bit efter 7, inte minst på söndagar brukar jag ha landat i soffan den tiden. Men iväg kom jag och trots riktigt dåliga utsikter för veckans träning fick jag iallafall ihop tre pass så det är ju godkänt ändå. Alltså, jag skulle vilja ha 4 pass som mål/normalt men inser att det faktiskt bara inte går, så nu får jag känna mig nöjd med detta utifrån förutsättningarna.
Och det där med vädret… Det var trist ikväll, regn i luften och kyligt nog för att behöva löparjacka och långa tights – men syret i luften! Regnet har verkligen syresatt luften enormt, och all pollen som varit rätt jobbig senaste månaden var helt borta. Otroligt uppfriskande!
Som vanligt var de där stockarna jag har till lår tunga (och inte mindre tunga efter gårdagens pass som var tufft åt benen) men jag gick in för att ha en skön runda utan klocka idag så jag är såklart nöjd. Sen jo, jag hade ju klockan på ändå (dålig på att strunta i det, i praktiken) och det blev ju sedvanliga 5,33/min, helt sjukt att jag alltid alltid kör exakt samma tempo.

20120603-214133.jpg

Det gav som sagt gott om energi och kvällskosten som följde blev grönsaker med dipp där jag blandat hälften lätt-kesella och hälften gräddfil, för mer proteinrik och mättande dipp men ändå med den syrliga gräddfilsundertonen. Gott.
Det var ju nyttigt men sen åkte det i lite lösgodis också.

20120603-214143.jpg

Summerat så har detta varit en väldigt bra helg med extremt blandade aktiviteter med allt från glassig lyxtillvaro till hurtbullande, från gourmet till råkostknaprande, från glassande med drinkar på snygga ställen (nedan fördrinken igår som intogs på Grill, medans vi väntade på bord på Köttbaren) till försök till kaffedrickande på barnkalas.

20120603-214240.jpg