Det är känslan för ikväll. Efter jobb hämtade jag barnen, tog med mig dem till stan och lagom till min massagetid mötte H upp och gick och käkade med barnen medan jag njöt järnet en halvtimme. Vår massageterapeut på jobbet är fasen bäst alltså!

Åkte hem ihop, lekte med barnen, la Max och sedan gick jag till SATS för ashtangayoga. Älska att det finns ett pass halv 8 och att jag börjar lära mig. Jag känner verkligen att det är ett väldigt bra komplement till min övriga träning, musklerna njuter. Jag med.

Nya byxor hade jag också. Mina vänner skrattade åt mig när jag hävdade att jag inte skulle kunna köra yoga med god känsla om jag inte fick ett par skönare brallor. Inte världens snyggaste men väldigt sköna och visar inte rumpan i en enda övning – bara en sån sak! Sen att de gick in i kassan på Stadium på 299 istället för 549 som det stod på lappen borde jag kanske inte berätta men det hände innan jag hann reagera idag, så… Äh jag är storkund där, de tjänar redan massor på mig.
Bättre bild på Nike Capri kommer vid tillfälle.

20120604-220544.jpg

Avslappnad och nöjd, nu dags att sova i tid för en gångs skull. Jag är enormt dålig på att lägga mig i tid och har nog snittat 6 timmar natten i ett par veckor nu, inget vidare i längden.