Ett finfint substitut

Det har ändå hänt något för mig vad gäller det här med yoga. Idag var jag så himla sugen på det, inte minst efter ganska tung träning fyra dagar i rad bakom mig. Jag längtade efter att sträcka ut ordentligt, att få lite återhämtning men styrka på samma gång. Jag tror bestämt jag verkligen börjat gilla yoga, på riktigt!

Så hur besviken jag blev när det visade sig att passet var borttaget nu under sommarschemat, går nästan inte att förklara. Jag sökte på andra anläggningar, men det är ju så himla bra med det där passet i huset nästan bredvid, och som är vid halv 8 så jag hinner natta Max och göra klar Stella och inte missa någon tid med dem eller säga hejdå för andra gången samma dag.

Fast, sen fick jag med mig grannen, vännen P, på en kvällspromenad istället. Och det var inget dåligt substitut det! Kvällen var otroligt fin, trots att de där sista junigraderna saknas. Och så mycket man hinner avhandla under en 75 minuters powerwalk, det hinner man ju sällan annars. Mina muskler ömmar fortfarande och behöver den där yogan men substitutet blev en lisa för själen om inte annat, och kvalitetsumgänge och motion i ett.

20120618-215641.jpg

20120618-215636.jpg