2 dagars vila och Röhnisch anti-shake

Två dagars vila i rad, det känns som att det var rätt länge sen? Oerhört slö känner jag mig på en gång. Kanske i kombination med att jag inte ätit riktigt rätt heller. 

Efter det där TRX-passet i torsdags hade jag multi-träningsvärk typ överallt, sen sprang jag en kort (typ 6 km) men snabb (5,10-15/km) runda i lördags följt av styrka med hantlar. Jag invigde mina nya Röhnisch anti-shake, som var hur sköna som helst. Däremot köpte jag L, men M hade nog varit bättre – just som rutinerade Hanna rekommenderade mig (jag hann få iväg beställningen innan svaret tyvärr). Jag är rätt stor nedtill och var rädd att de skulle sitta åt väldigt med tanke på materialet, men som sagt, de är normala i stolekarna – jämfört övriga löpartights alltså.

Vila under spöregnsdagarna fick det bli, man blir ju slö på många sätt när det är dåligt väder. Även om vi igår var på väg att köra ändå, lite energi hade behövts och det vet man ju att det är just det man får av att ändå träna. Men men, nya tag idag!

Jag och H ska just ge oss iväg och köra intervaller på löpbana, premiär?! Tror vi siktar på 800-metersintervaller, det känns ”lagom” och bra. 6 för mig och 8 för H tror jag blir lagom. Vila 1,30. Off we go!

20120710-110810.jpgBand i håret, strumpor och tunn tröja från Nike, tights Röhnisch anti-shake i Rose Red.