Vi är i Halmstad. Vilken skräll va, direkt från Barca liksom. Inte minst då vi landade typ 00.30 inatt. Men just att det blev sen flygning gjorde att vi kände att vi då lika gärna kunde bita i det sura och beta av milen till Halmstad direkt på natten med sovande barn, istället för att lägga en hel dag på det. Nattkörning, bara att bita ihop liksom.

Fast resan började rätt jobbigt. Vi åkte i rätt god tid till flygplatsen, för att låta barnen springa av sig där. Men, sen öppnade inte incheckningen förrän 2 timmar innan avresa så vi folk roa oss i spartansk vänthall i 1,5 timme. Drygt.

Tack för iPad som sagt. Max favorit just nu är Att göra Gissa Var – peka på det djur/sak som efterfrågas från ett val om flera.

20120717-112317.jpg

20.30 gick flyget, lagom för Max sovning. Hade vi tänkt. Istället var han vaken till halvtimmen innan landning. Hur envis?! Stella somnade inte alls…
Därtill satt H i annat säte som turligt nog var ledigt för att kunna sova, han som skulle börja köra. Jag hade en vääääldigt jobbig resa, och barnen var verkligen inte de stabila resenärer de brukar vara. Det fanns nog de på flyget som tyckte lite synd om den här mamman.

Strax före landning såg det dock ut såhär, även om Stella fortfarande var vaken.

20120717-112324.jpg

Max som således somnade strax före 12 (!) hade ingen lust alls att vakna medan vi väntade på bagaget. Söt.

20120717-112328.jpg

Sen flöt det på smidigare, barnen somnade nästan direkt i bilen och sov tills vi kom fram till Halmstad 06.15. Vi turades om, H tog flesta turen till Mjölby och jag körde sista 2,45 timmarna och lyssnade bl.a. på Klara Zimmermans bra sommarprat. Smidigt ändå med sovande barn, noll trafik osv.
Barnen sov vidare när vi kom fram – Max till 10.30 och Stella väckte vi vid 11 – så vi fick dock hyfsat med sömntimmar ändå. Och det är himla skönt att vara framme!