Dagens sämsta och bästa

Sämst var första halvan av dagen när ögonen var så slitna och livet blippblippblippade. Och att jag var så seg när jag kom hem att det där med att pallra sig till ett gym kändes som en fysisk omöjlighet. Eller iallafall psykisk.
Och att de ringde från Swedbank och kunde se från min inloggning där igår att jag har en trojan på datorn. Lite drygt. Jobbdatorn som jag använder hemma, så hoppas få hjälp imorgon.

Bäst var att mina ögon började återhämta sig på eftermiddagen, och även om det på ett sätt varit en fånig liten åkomma så var bara känslan av att gå från halvblind till seende igen så fantastisk.
Och motivera mig till gym behövdes inte, det är det pass kan göra åt en. Boka, bestämma sig, infinna sig – så kommer resten nästan gratis. Shape på SATS, check! Jag kanske inte hade bästa energin någonsin men vaddå, det bränner i mina lår så det gick nog allt bra ändå.
Bäst var också att min internetshopping i söndags fasen var tidernas bästa. Båda sjalarna var helt ljuvliga, jag bara älskar dem båda, och lampan kommer bli super kan vi konstatera.

20120814-212047.jpg
Däremot var det fel armband med, nitar istället för wrap. Det var ju rätt snyggt ändå… Men jag vill hellre ha det andra så jag får maila – vågar man hoppas på dubbla?