Dagens lunchsvett

Dagens svett infann sig på lunchen. Några Lofsan-tjejer från FB-gruppen skulle köra ihop på kvällen så jag var väldigt i valet och kvalet… Men energin fanns där och kläderna var med, och när jag jobbar i stan men inte har jobblunch (en kombination som inte infinner sig allt för ofta) var det bara läge att köra. Det är ändå så skönt att ha träningen gjord när kvällen kommer.

Jag inledde med intervaller, sjukt jobbigt som alltid. Inte blev det bättre av att mitt energiintag är aningen lågt (inleder denna vecka med lite detox-race typ)… så för att inte riskera något avbröt jag efter 7 st istället för 10 – men hey – 7 st 75-sekunders på 15 km/h är bra. Vila 45 sek.
Däremot fanns gott om energi till styrka, så det blev ett gäng tabataintervaller med fokus överkropp – 2*biceps, triceps, 2* axlar, rygg och mage. Grymt!
Dagens nya var också att jag visserligen kände mig rätt malplacerad på spänn-delen på SATS Zenit men ändå vågade vara där. För jag behärskar övningarna. Kan, får och ska vara där. Jag också.

20120815-215103.jpg
En hög med tunga kläder, inte på spänn-avdelningen, vid kettlebells är bättre men där körde jag bara rygg-mage idag, och sa jag svett? Nästan friskt öga förresten, yayyy!

Här har ni rapporten från de härliga tjejerna vid Eriksdalsbadets utegym. Liiiite ångrar jag mig, men jag tror nog att vi bara har sett början på det där med att dra ihop ett gäng från gruppen. Nästa gång ska jag planera bättre efter det!