Gör ett nytt försök att få det där med Videofyme att fungera…

Igår hängde vi på fotbollsturnering, kollade kusin Arvids matcher med sitt lag P-8 – och några kompisbarns lag också för den delen. I väntan på egna fotbollsspelare (som man bara kan hoppas på) så njuter vi av att kolla andras barn. Så himla roligt!

Stella tyckte inte det var jättekul (men så var hon inte på topp igår heller efter för lite sömn osv) men Max var entusiastisk. Han härmar ju allt nu, så utan att ha övat lärde han sig till exempel mormor, morfar, Arvid och Nils inom loppet av några minuter. Däremot hejade han på fel personer igår, han ropade rätt namn när han ropade på Arvid och Nils, men inte var det väl mamma och pappa som var på planen och behövdes hejas på?

[gigya src=”http://player.videofy.me/player.swf?videoId=618589″ width=”480″ height=”360″ quality=”high” wmode=”transparent” allowFullScreen=”true”]

För övrigt är tvåordsmeningar nu konstanta, och det är inte bara svar på enklaste frågorna eller att berätta vad saker heter som han kan – han svarar på sånt som “vad gör man med gaffeln?” – “ÄTA!” mm. Så himla kul när talet verkligen kommer och man kan kommunicera mycket mer!

Följ mig!