Det är inte riktigt mössväder än, men nästan. Regniga morgnar med 13 grader i luften är det helt legitimt. Och visst är det roligt att köpa mössor? Det livar ju upp vilken outfit som helst.

Barnens nya fick många kommentarer på Instagram (LifeOfLisaF) och Facebook. De kommer från Kappahl och finns i flera färger – ljusrosa åt Stella och mörkblå åt Max matchar deras jackor fint. Skaljackorna från PoP invigdes för säsongen idag, är det bara under 15 grader är ingen lyckligare än jag att få strunta i de där otäcka regnkläderna i galon (borde köpt Isbjörns skaljacka för länge sen, men men, det får bli nästa för Stella…). Stella har kvar sin mörkblåa från våren och Max gamla röda är både urvuxen och har trasig dragkedja. Undrar om Stellas förra (beige) är för stor eller funkar… Vi har lite inventering att göra.

20120917-220832.jpg

Maxen, har du sett vilken söt kanin?