Vincent utförsäljning

Häromdagen fick jag information om att Vincent Shoestore lägger ner ett helt gäng av sina butiker. Om jag förstod det rätt så är det alla butiker utom den på Odenplan som läggs ned.
Med anledning av detta såldes idag alla skor ut till halva priset, och jag tog en sväng till butiken på Norrlandsgatan på lunchen. Det var rätt mycket kaos, flera pallar med kartonger utanför till exempel, där folk rev bland allt. På ett trevligt sätt dock, det var väldigt fin stämning för att vara utförsäljning får jag säga.

Väl inne ringlade kön låååång… typ 1,5 varv runt butiken. Tjejen i kassan (ja, en kasssa öppen) jobbade för glatta livet, men en eloge till att hon verkligen höll humöret uppe.

20121012-214710.jpg

Jag fick hela famnen full av skor. Det blev aldrig några vinterskor hos Ellos för ett par veckor sedan då rabattkoden jag tipsade om inte gällde alla varumärken (har lyckats köpa Kavat tidigare men inte denna gång). Så idag passade det ju utmärkt att komplettera på den fronten till riktigt bra pris. Halva priset på allt, vill säga.

20121012-214717.jpg

Stella fick ett par rätt höga, ullfodrade stövlar (”Ellen”) och Max ett par lägre liknande (”Viktor”). Sen köpte jag ett par allvädersstövlar i en större storlek, som får vänta på att Stella växer ur de nuvarande. Helt klart läge när de fanns till priset 225:-, de stövlarna är bara så otroligt bra!

20121012-214723.jpg
Sorry för dåliga bilder. Men skorna var svarta. Och fina.

Övriga bloggare hängde på Underbara Barn idag har jag förstått. Somliga av oss måste ju dock jobba också 😉 . Kanske får det bli en sväng dit på söndag – fast jag vet inte, det är himla roligt men den där trängseln kan ibland bara vara för mycket.