Filmpremiär – Hotell Transylvanien

Igår var vi bjudna på premiären av Hotell Transylvanien. Bio har verkligen segnat upp i toppen på listan över vad jag gillar att göra med Stella – det är urmysigt rakt igenom och hon älskar det.

Vi fick med oss M & J, så vi inledde med en (extremt stimmig) lunch och sen skuttade två nöjda tjejer mot bion. BFF!

20121014-092214.jpg

Premiär med allt vad det innebär – i form av utsmyckning i lokalen, godis och läsk och annat. Ansiktsmålning lockar verkligen inte Stella så det hoppade vi, men hon lekte en stund med de giftfria leksakerna från Ekoleko.

Stella & M såg ut som riktigt rutinerade premiärlejon.

20121014-092238.jpg

Filmen var i 3D, vilket inte Stella testat innan. Hon höll glasögonen på från och till under filmen, själv tyckte jag det var väldigt effektfullt och gjorde det lilla exra för filmen.

Filmen var väldigt rolig, tyckte inte minst vi mammor som skrattade högt titt som tätt. Det är ju det som är så härligt med de här filmerna – att det är så mycket vuxenskämt inbakat. Väldigt roligt att nu ha en bra anledning att få gå och se dem. Hotell Transylvanien handlar om att Dracula startar ett hotell för bara monster, och när en människa dyker upp blir det en hel rad konstiga situationer. Kanske tycker vissa barn att alla monster är läskiga, för Stella och M var det inga problem. De tyckte bara det var roligt.

20121014-092304.jpg

Efter filmen blev det goodiebag, och det var en mäkta stolt tjej som tog emot sin påse.

20121014-092602.jpg

Tack mGroup för ett trevligt event, vi ses nästa helg när det är dags för Tingeling!

Efter filmen stannade jag och Stella i stan, gick och shoppade lite och tog en fika. Det är så otroligt enkelt att hänga med bara henne, och som jag njuter av varje sekund! Det är klockrent att hitta bra tillfällen att dela på barnen vid något tillfälle under helgen och ge en full uppmärksamhet från en förälder. Fast efter alla biobesök för mig och Stella på slutet är nog H sugen på att byta barn och upplägg. Bio är bäst, och att vara med Stella är så otroligt mysigt, roligt och enkelt!
På morgonen var vi dock och badade hela familjen i Eriksdalsbadet. Supermysigt! Att vara där när de öppnar (kl 9) gör att man slipper värsta trängsel och vi är rätt nöjda efter 1,5 timme – då har alla hunnit ha riktigt kul men man blir inte sådär trött resten av dagen. Före/efter badet hängde Max med mig, vilket är mindre belastning än man kan tro, han har blivit superduktig på att sitta lugnt och käka lite frukt efter badet.

20121014-100325.jpg

Skrynklig fot blir det…