Tingeling och Vingarnas Hemlighet

För tredje helgen i rad var jag och Stella inställda på bio idag. Stella något enormt. Hon gillar ju att skriva och vill lära sig nya ord. Idag fick jag skriva orden nedan men hon nöjde sig med att dekorera med bilder runt omkring. Tokpepp, ja.

20121020-203628.jpg

Det var åter igen PR-byrån MGroup som bjöd till galapremiär av Disney-rullen ”Tingeling och Vingarnas hemlighet”.

För Tingeling och de andra älvorna är Vinterskogen en mystisk och hemlighetsfull värld. Eftersom deras vingar är alltför ömtåliga är det en förbjuden plats, bara vinterälvorna är säkra i Vinterskogen. Men Tingeling kan inte motstå äventyret, hon är alldeles för nyfiken. I det kalla och främmande landskapet möter hon vinterälvan Vinterlilja och tillsammans upptäcker de en magisk hemlighet som förändrar allt. En hemlighet som förenar två världar och gör dem till en.

20121020-203637.jpg

Vi har ju hittills klarat oss ifrån den typen av filmer här hemma, men det där med älvor och vingar och sånt börjar ju locka. Rätt rejält. Och ja, Stella och hennes kompis E tyckte filmen var hur bra som helst. Själv tycker jag att den var riktigt Disney-magisk-fin men det är typ det. Hotell Transylvanien förra helgen föll mig betydligt mer i smaken. Men jag kanske inte är målgrupppen..? 😉

Vi kom lite sent så vi hann inte med så mycket kring-grejer utan det blev bara smått pysslande hos Ecoleco och sen in i salongen. Jag hann dessutom bara heja väldigt snabbt på några av bloggerskorna jag följer och känner igen mer eller mindre – som Annika, Ida-Maria, Karin m fl.

Stella körde vingar och krona dagen till ära. Alltså, jag står ju inte för sånt där på något sätt överhuvudtaget. Jag har väldigt svårt för prinsessklänningar och dylikt och gör allt jag kan för att dämpa – men jag står inte heller för att begränsa barnen så varsågod. Hon gillade det. Däremot föredrar jag att ”jaha, kul”-kommentera hellre än ”fin”… Fast det räcker nog inte så långt i den stora, vida världen va?

Efter en mysig filmstund var det två väldigt glada tjejer som hand i hand hoppade ner mot Stureplan för hemfärd, med varsin goodiebag över axeln.

20121020-204021.jpg

Tack MGroup för ett mycket trevligt event!