Vilken kväll!

Jag började kvällen med att hämta barnen tidigt då det vankades planeringseftermiddag på förskolan. Jag och barnen gick till gallerian en sväng för att köpa innetofflor till Stella (som hon tjatat om länge), handla lite – och sen tog vi tunnelbanan till stan i rusningstrafiken. Lite pyssel kring det såklart men hyfsat nöjda barn, men att komma till stan på tok för tidigt var inte enligt plan. Det är i sådana situationer jag är enormt tacksam att Waynes i Mio möbler-varuhuset på Kungsgatan finns. Där finns inte bara stora ytor som är barnvänligt på alla sätt och vis, utan det finns också en hel lekhörna. Att det dessutom är fönster in är genialiskt – jag kunde sitta kvar och njuta smoothie medans de lekte glatt (om än högljutt och smågalet, well well). Henke träffade upp och tog med barnen hem, och där började en finfin egenkväll.

Jag inledde med massage på kontoret och åkte sedan till Fryshuset i Hammarby Sjöstad. Där hade min kollega A arrangerat en session västafrikansk dans. Det är hennes passion i livet och hon ville dela med sig av det till oss. 11 glada kollegor spenderade 90 minuter med att svettas och flåsa rejält till galet härlig livemusik –  4 personer på trummor. Det var kul! Och ja, enormt jobbigt. Intensivt, härligt. Endorfiner och rörelseglädje maxat. Jag tackar min kollega (som gör detta 3 ggr i veckan!!) rejält, detta var en grymt kul (och jobbig) upplevelse!

20121119-214558.jpg

Jag har kört SATS afro ett gäng gånger förut och afrikansk dans (utan livemusiken) på en möhippa. Jag kan lova att det inte är samma sak…