Åter, kontrasterna

När man mår risigt, såhär risigt… (men nu ska de dö, bacillerna!!!)

20121204-205240.jpg
Mot bihåleinflammation.

…och man jobbar på för man har en vecka av vab var och varannan dag bakom sig och mycket backlog, och man är trött för ens barn lider fortfarande av dåliga nätter efter sjukor och håller föräldrarna vakna flera gånger per natt, och dagis är stängt för planering hela fredagen och man bara sticker huvudet i sanden för ingen kan eller ”vill” vara hemma, och till och med ens barn är så trötta om kvällarna så de däckad i underliga positioner i soffan långt före läggningsdag (Stella igår, Max idag) (och därmed inte får i sig någon kvällsmat och således vaknar hungriga på nätterna – sa jag att vi sover dåligt?)

20121204-205718.jpg

…och det trillar in en sån här bild från storebrorn. Då vet man liksom inte om man ska skratta eller gråta.
Fast jo. Mest blir jag bara varm i hjärtat. Vilken resa vi gjorde förra året den här tiden! Detta är i Thailand (där vi mötte upp brorfamiljen), men för just ett år sedan närmade vi oss åter Auckland för att lämna tillbaka husbilen och flyga mot Fiji.

20121204-205920.jpg

Jag älskar riktig vinter som det är nu, och jag vill inte vara någon annanstans i vinter. Jag ser fram emot våra planer med flera skidresor och Sverigehäng, och jag har egentligen ingen längtan direkt efter värme. För att inte tala om julen, jag kommer gå all in på svensk jul i år!
Men nästa år, då flyr vi Sverige i minst tre veckor. Vi tänker lite Tanzania och Zanzibar, kanske. Vad tror ni om det?