Kvalitetskväll med utmaningar

Flera utmaningar. En sån där dryg variant som inkluderade att hämta barn, få på kläder snabbt snabbt, ta bilen till verkstaden (småsaker) i närförort, gå längs industriväg och hitta busshållplats, åka hemåt. Det gick dock bra och belöningen kom sen.

Hem, mat åt barn och så fort Henke klev innanför dörren öppnade jag densamma och kilade iväg till SATS. Där träffade jag upp P och körde ett hårt styrkepass. Heja! Några av övningarna i coachens upplägg var helt nya för mig (och P). Utmaning multi! Så vi fick googla och kolla hur man gjorde i samband med att vi skulle köra övningarna. Fast, det är på ett sätt roligare att undersöka hur en maskin fungerar ihop med någon. Känns liksom snäppet mindre pinsamt än att själv stå och inspektera den. Jag tror vi fick till allt – himla trötta blev vi iallafall. Sen kan det väl ha funnits en och annan PT på plats som grinade lite inombords för teknikförändringar som skulle kunna (behöva) göras men men. Vi har att öva på, och övning ger färdighet.
Det jag talar mest om är ju då maskinen som heter ”kabelmaskin”. P förevigade. Hon tog väldigt många foton för ”jag såg så ansträngd ut på alla”. Fick till en. Undrar om jag bara posade? För ansträngt uttryck har jag konstant annars. 🙂
Ja – och så bjuds det på en bild på P också, för som hon sa ”så jag kan få lite cred också”. Cred, tjejen!

20130110-220702.jpg

Sen gick vi till Bank-o-mat och käkade och surrade lite (mycket). Deras ribs är grymma och det är säkert lite väl mycket socker i glazen – men jag bytte ut pommes mot grönsaker och blev jätteglad när det var en skål fräscha, grillade grönsaker med både paprika, sparris och annat gott. Heja, idag får Bankomat full pott av mig!

20130110-220719.jpg
Ribs, coleslaw, grillade grönsaker och ett glas rött.

Sådär ja. Veckans andra pass lät vänta lite på sig, men jag var så sliten efter slutet på förra veckan/inledningen av denna, så det behövde min kropp. Nu är jag på g igen och inte ett dugg orolig för att lyckas få till två pass på veckans tre återstående dagar. Jag ser fram emot dubbelträning i helgen!

Just ja – nu har jag varit såhär duktig också – fullt träningspass (ok, får erkänna att Henke ryckte in lite när jag var sjuk)! Men, det var riktigt tråkiga presenter så när jag fyllt det och skulle få något på SATS Sickla så fanns bara någon tråkig tygpåse. Eh, nej tack?! Ytterligare ett armband åt telefonen går dock alltid åt och jag fick ett rosa (bilden orange) som var väldigt fint. Fast, nej, något nytt pass tar jag inte – jag fyller mina pass ändå och är det inte roligare grejer kan jag låta det vara.

20130110-220713.jpg
2 pass i veckan i 12 veckor gav ett smartphone-armband i knallig färg – här orange, jag tog cerise. Grattis mig!