Aktiva lördagsfötter

Ett intervallpass stod också på schemat för veckan. De är på ett sätt enklast att köra på löpbandet där man också lätt kan ha bra koll på exakt hastighet och jämföra mellan gångerna – men nej. Dagsljus är en direkt bristvara och utelöpning funkar ju faktiskt på vintern också. Och oj var nöjd jag är med valet att köra intervallerna på favoritvarvet runt Årstaviken som jag inte gjort på bra länge. Energiinjektion.
Icebugsen jag har saknar dubb men har såklart mycket grövre sula än vanliga, och bet bra på den mestadels packade snö som utgjorde underlag idag.

Jag gav mig ut redan strax efter 9 och kom helt genomnöjd och fylld av endorfiner knappa 50 minuter senare.

20130112-215618.jpg

Vår förmiddag var uppbyggd på bästa win-win-sätt med kompisträning i Sickla för Henke och uppskattat minisats för barnen – så det var en hyfsat stor besvikelse när de dök upp under min dusch… De hade inte fått plats på fullt minisats utan fick vända hem utan träning och lek. Skräp.

Jag fullföljde dock min plan och följde upp med att utnyttja en letsdeal hos kinesiska massagestället i vårt hus – en timmes ljuvlig (men ond) fotmassage, medans Henke och barnen fick köra en spontan snowracersväng.

Grym start på lördagen, för mig och mina fötter inte minst!