Men ländryggen

Fast jo, en sak kände jag ikväll i spåret, och som kanske gjort att jag ändå inte kunnat åka så mycket länge. Jag har fått lite ont i ländryggen. Jag trodde nog att det mest var träningsvärk, men det går inte över. Jag var dessutom på massage igår, och de konstaterade att jag var tok-stel i ländrygg + vader. Vaderna från träning är jag säker på (barfotaskor under intervallerna, känns bättre nu), och det är helt över efter massagen, men ryggen vet jag inte vad det kommer ifrån. Förmodligen kanske lite övertrötta muskler bara. Eller någon övning jag gjort fel?

Kanske har Helena eller någon annan någon teori?

Massagen dock. Helt galet bra.

Jag köpte en fotmassage på ett ställe i vårt område på Letsdeal, och när de då erbjöd halva priset på en efterföljande massage bokade jag in en kinesisk tui na-massage. Jag tror mycket på östmetoder eller vad man ska säga, och jag aldrig någonsin behövt gå till varken kiropraktor eller behandla något seriöst hos en massör utan mest gjort det för välmående och smågrejer – men de gånger jag kört thaimassage och dylikt så känner jag att det gör mer nytta. Flöden och helhet, liksom.

Och det här då, Tui Na massage (läs mer om det på länken) hos Hantang Wellness. Så sjukt bra! Det gjorde ont ibland, det var skönt ofta, det kändes som att det gjorde skillnad och för första gången efter en massage kände jag nästan träningsvärk några timmar senare. Han som utförde massagen kändes så enormt kunnig, han hittade ALLT som kändes lite mysko.
Jag ska verkligen göra detta igen, när man varit där en gång verkar man få lite erbjudanden sådär och tre gånger för 1000:- är kanske välinvesterade pengar. Eller välunnade, om inte annat. 2 minuter hemifrån, internetbokning och bra öppettider ihop med prisvärda priser (att jämföra med spamassage som kostar multum, knappt känns och mest är mesigt) – det kan inte bli bättre.