Premiär på & Other Stories

I lördags gjorde jag premiär på H&Ms nyaste butikskoncept – & Other Stories. Premiäröppnade gjorde den i London för dryga månaden sedan och Sveiges första butik öppnade på Biblioteksgatan i Stockholm för ett par veckor sedan. Konceptet har verkligen blivit succé hittills. De har såklart mycket kläder – snygg design, klassiska material som känns kvalitetsmässiga och ja – det där lilla extra för en publik med lite mognare stil, alltså som närmar sig 30-strecket i mental mognad. Såattsäga. Förutom kläder är en stor del av utbudet skor, väskor, accessoarer, skönhetsprylar osv. Kända märken blandat med det egna. Snygg, snyggt, snyggt.
Butiken är verkligen nice Bilden längst till vänster förmedlar bäst känslan i butiken. Längst upp till höger ser ni en full butik – det var galet mycket folk. Helt urplockat i storlekar – för att efter ett besök i provhyttenändå lyckas hitta rätt storlekar i butiken. Dvs, det var så många som provade saker så det var konstant ruljans i saker som hängde ute. Galet.

Jag älskade typ allt och provade ett tiotal plagg. Priset är snäppet under COS så t.ex klänningar runt 600, toppar 4-500. Prisvärt.

20130407-204631.jpg

Vi spenderade lååång tid inne i butiken och sedan lika lång tid på COS också. Jag uppdaterade garderoben rätt rejält (om än inte med allt på bilden ovan) och är redo för vår nu. Komsikomsi.