Proffsiga foton, en cykeltur och ansiktsbehandling

Har ni upptäckt det där med träningsbloggarnas podcasts än? Det är flera som gett sig in i den nya podcast-världen och själv har jag lyssnat på kloka Lofsan prata om mammakroppen och betat av övriga avsnitt från Philips av rena farten.

Senast ut på podcast-marknaden är Träningsglädje-Sara med “Träningsglädje Talks“. Sara har en otroligt fin blogg med proffsiga bilder, och sprider välmående omkring sig. En sån där bloggare man bara vill lyssna på, och kramas lite med. Nu får man iallafall göra det första.

Hur som, i ett av sina första avsnitt pratar hon om att träningsbloggare är rätt usla att paketera sin blogg – ta fina bilder och göra en proffsig framställning av sin blogg. Jag håller med – men tycker inte att det är så viktigt. Visserligen tilltalas jag av t.ex Träningsglädje, Emma Barremyr, Ett bättre du just mycket för att de har snygg framtoning – men jag gillar även mindre och lite spretigare bloggare. De blir ofta personligare. En jättebra debatt om detta läser du hos en annan favoritbloggare – MissAgda. Jag håller med henne.

Själv är jag ju ingen träningsbloggare, och jag spretar. Sån är jag. Jag är så målmedveten i mitt riktiga jobb så det finns inte riktigt utrymme för det i mitt privata. Där sprudlar jag och har många intressen – och hinner inte med allt jag vill. Men blogga vill jag, så ibland blir det lite som det blir.

Dagens foto – motsatsen till proffsigt – togs i farten på cykeln idag. Tänkte visa hur härligt jag hade det när jag tog fram cykeln för första gången för säsongen och körde den vackra vägen längs Riddarfjärden, efter att nästan ha blåst av Västerbron.

20130502-215427.jpg
Jag missade visst både mig själv och utsikten, hade tänkt få med mig själv i förgrunden och  Stadshuset i bakgrunden. Fail.

Utan fina foton tog jag mig iallafall på cykeln till Kungsholmstorg för att njuta en välbehövlig ansiktsbehandling. Så otroligt skönt – och bra, Stockholm Spa och Hudvård (elevklinik, prisvärt med 420 kr för 90 min!) levererade som vanligt. Sen cyklade jag hem igen. Kvalitet det med.

Följ mig!

Mer läsning...
Några bättre och sämre med veckan som gått