Danonino och yoghurtglass

I seneftermiddags fick vi finbesök här hemma. Danonino-dinon i egen hög person! Dessvärre hade inte barnen hunnit hem (synd, de hade älskat hen!), och den som var på plats var Henke – och han är inte så bloggvan så han insåg inte att fota den snälla filuren som stod med bud utanför dörren. Som tur är besökte Dano-dinon även Towis, så ni kan se hens vackra uppsyn genom hennes instagram (towslan).  Med sig hade han både en fotboll och yoghurt.

20130603-220132.jpg

Danonino är en god barnyoghurt som bara innehåller naturliga färgämnen och aromer och inga konserveringsmedel. Sånt gillar vi!

20130603-220139.jpg

I samband med damfotbolls-EM kommer yoghurten/kvargen med glasspinnar med fotbollstema. Dessa stoppar man helt enkelt ned i yoghurten och så ställer man in i frysen i fyra timmar – och har en god, hyfsat nyttig och naturlig glass att mumsa på. Smart koncept!

20130603-220145.jpg

Hemmagjord glass verkar vara ett tema i år, och små yoghurtglassar känns som ett bra sommarmellanmål/gottis som barnet själv kan vara med och göra. Någon mer än jag som minns hur man entusiastiskt gjorde egen glass av apelsinglass när man var barn..? Produktutveckling de senaste 25 åren, I tell you.

Av våra två barn är det bara Max som gillar yoghurt (och äter fruktyoghurt rätt sällan) och bara Stella som gillar glass, så det ska bli intressant att se hur dessa glassar tas emot. Det kan ju gå hur som helst!

Tack för besöket, Danonino-dino!