Familjeträning

Eftermiddagens kalas i norr-förort var ytterst trevligt (trots att min röst var allt annat än närvarande) och vänner med hus är ju inte fel alltså. Barnen älskade att springa ut och in och framför allt hoppa i plaskpoolen, vilken såklart svalkade skönt i dagens 25 grader i skuggan.

Sen åkte vi direkt vidare till Gröndal och konstgräset för knattefotboll. Hela familjen följde med idag och jag som mest roddat Max tidigare tog chansen att titta lite mer intensivt på Stellas färdigheter. Eller färdigheter och färdigheter, mest tittar jag om hon verkar tycka att det är kul och det verkar det faktiskt som – även om hennes nyfunne vän P tyvärr inte var med idag.

20130602-220235.jpg
Brassa ben, Nice coming up!

 

20130602-220247.jpg

20130602-220304.jpg

Max satt still några korta stunder och tittade på iallafall. Annars vill han mest vara med, det gäller att ha med en fotboll vid sidan så han får gå loss han med. Det blir två långa år innan hans årgång är välkommen. Tur ibland att han är decemberbarn, annars skulle han få vänta tre år. 😉

20130602-220310.jpg

Efter en festlig helg kände vi oss i väldigt behov av träning vi med, så vi försökte kombinera det hela. Stoppade således barnen i joggingvagnen och sprang till gymmet, där vi tänkte att de kunde leka lite lätt medans vi tränade. Nu var de mest sugna på att testa allt möjligt de också, och då med vår hjälp, så framför allt Henke hade lite svårt att få ut jättemycket av utegymsbesöket, men svettiga och rätt trötta blev vi förstås. Vissa av ”maskinerna” (läs:trä-anordningarna) har lite för lite motstånd, men det löste sig bra idag får man säga.

 

20130602-220325.jpg

Jag kände mig rätt svag i musklerna, är det så att jag gått över till mer pulsbaserat snarare än tungt på slutet? Känner stort behov av att gymma med riktigt tunga vikter och få repetitioner, men det tar ju så emot att träna inne när det är så ljuvligt väder…

Passet kompletterades med lite mer styrka hemma och fyllde sitt syfte alldeles utmärkt – vi fick bli trötta och barnen fick en sista dos spring och frisk luft innan läggning vilket visat sig vara en hit för att somna bra på kvällen. Win, som vi brukar säga.