Merinoull från HM

För ett par veckor sedan hittade jag en schysst huvtröja i merinoull från HMs olympiska kollektion. Förra helgen invigdes den när vi var i Romme och åkte skidor. Tröjan var inte som jag tänkt mig men ack så mysig. Den är lite rejälare i modell och tyg och ribbstickningen gör att den är betydligt tjockare än en vanlig underställströja. Kanske faktiskt bättre som ett mysigt lager 2 snarare än 1.  Det gör den dock otroligt användbar, eftersom den kan variera mellan att utgöra lager 1 och lager 2. Jag köpte medium vilket jag alltid har på överdelar och den var rätt stor skulle jag säga och dessutom väldigt stretchig. Jag älskar verkligen huvan, det är helt klart perfekt att kunna ha upp den i halsen de kyligaste dagarna och det är också främst dessa dagar jag kommer använda denna tröja. Som lager 1 tror jag faktiskt ändå.
Här hittar man tröjan som verkar ha sålt som smör.

20140201-171931.jpg

Det bästa med tröjan är ändå att den känns så supermysig. Jag köpte motsvarigheten från herrkollektionen åt Henke, och han var ytterst nöjd och såg mest fram emot att utöver i backen mysa runt i den under allmänt stughäng. Något han demonstrerar nedan. Typ.

20140201-171938.jpg

Följ mig!