Tävling: mp3-spelare designad för träning!

Hörrni, jag har en rolig tävling åt er! Enklaste möjliga med en riktigt bra grej i potten!

För oss som gillar att träna – eller bara ta en promenad för den delen – så har det exploderat med möjligheter att lyssna på vad som nu än peppar oss. Fast någonstans har det avancerade utarmat det enkla, och någonstans så kan det också innebära störningsmoment. För min del funkar iPhonen bra, men samtal mitt i som stoppar musiken (och som jag ändå inte svarar på under träning) stör och det där med ett urladdat batteri pga kyla eller rädslan för totaldöd pga väta? Nej tack! För många tillfällen finns ett betydligt bättre alternativ.

I potten ligger alltså en MP3 spelare som är designad för att man ska kunna ha 100% fokus på träning. Sansa Clip Zip 4 GB från SanDisk stödjer de stora musikformaten, podcasts, röstinspelning FM-radio, stoppur och mycket mer. Utrymme för minneskort finns också, så man kan proppa den full med mängder! Batteritid 15 timmar är också aningen bättre än andra alternativ, minst sagt.

Den är superliten och hur smidig som helst med ett clip på baksidan så det är bara att sätta fast den på valfritt ställe och springa. Eller gå. 😉
Mitt utlåtande om den jag fick hemskickad (tack SanDisk!) kommer inom kort – men visst vill du ha en egen att testa du med?

Lämna en kommentar med ett tips om din favoritmusik eller podcast för att vara med i tävlingen. Gillar du livetfrandenljusasidan på Facebook (eller delar i din blogg/ på instagram) får du en ytterligare lott i dragningen. Sista tävlingsdag är torsdag den 20e februari.

Lycka till!

20140211-225443.jpg

20140211-225454.jpg