Det är lite svårt med After ski här ändå kan jag känna. Detta härliga påfund och skönaste avslutet på en lång skiddag. Området är så stort och dalarna med sina byar så många. Första kvällen var vi i Selva i en källare (Luiskeller) och kontrasten igår var stor då vi var på utomhus afterski vid Saslong och foten av världscupbacken.

20140215-225203.jpg

Idag var vi splittrade men jag, Henke och göteborgsmakarna fastnade på alptoppen på ett sånt där sjukt mysigt ställe och fick visst Bombardino och allt. Det var fint. Och alternativt.

20140215-225432.jpg

Sen är det också väldigt lätt hänt att prioritera hotellet framför den skräniga typen av After ski, inte minst i dessa italienska bygder med känsla av tyrol. Tysk folkmusik är bara inte vår grej, och möjligen ännu mindre om den är ”till-poppad”.
Då lockar hotellet med mysigaste verandan och sköna bubbelpoolen betydligt mer. Den är världsklass (och vi är kanske lite gamla. Fast bara kanske)

20140215-225747.jpg