Tröttmössa hemöver

Imorse lämnade vi härliga Val Gardena och vårt trivsamma hotell och åkte de tre timmarna upp till Münchens flygplats. Jag sov kanske två av dem, och väl på flyget drog jag till med en timme till. Galet. För visst har vi haft några intensiva dagar, men sovit har vi gjort. På den här typen av resor blir man väldigt trött på kvällarna. Dagarna suger energi och efter middagen har det varit direkt i säng, vilket jag inte alls är särkilt bra på egentligen. Vi har lagt oss mellan 21.30 och 23 varje kväll så vi har fått ihop många timmars tung sömn innan klockan ringt vid 07 för att möjliggöra tidigast möjliga start i backen.

Vi har på grund av det varit supernöjda med att ha bott med halvpension. Efter att ha varit iväg hela dagarna har det varit klockrent att på kvällen vara hemma och serveras en fantastiskt god och vällagad middag varje kväll.

Nu är vi fortfarande trötta och i taxin på väg hem. Längtan efter våra små är enorm! Jag ser fram emot mycket soffmys och gos ikväll kan jag säga. Hoppas de också är på det humöret!

20140216-155052.jpg
Skidåkning har jag helt klart mersmak för – men nu med barnen. Jag hoppas det blir lite åkning för oss alla tillsammans redan i helgen!