Om inspiratörer och motivation

Jag tänker mycket på hur mycket man påverkas av de i sin omgivning, och numera också av inspiratörer man väljer att följa. Genom bloggar, sociala medier och annat – det är så lätt för så många att få utrymme. Apropå mitt inlägg häromdagen om Facebook till exempel.

Jag älskar valfriheten och inspirationen som går att få, jag älskar att jag genom mitt intresse av att läsa om aktuella ämnen lär mig så otroligt mycket. Föder tankar, identiferar mina innersta känslor och åsikter, tar mig vidare i livet med större kunskap om mig själv. För det är det inspiratörerna handlar om för mig. Tankar om vem jag är och vill vara, vilka delar hos mig själv jag vill jobba vidare med och hur. Ibland till och med inspiration till drömmar jag vill förverkliga.

20140311-084132.jpg

Något som ger ännu mer insikter är att lyssna till riktigt inspirerande talare. Det är så otroligt fängslande! Jag önskar att jag hade mer tid till det, tog mig mer tid till det. Själv skulle jag gärna lyssna till Johan Stael von Holstein för att vi delar samma bransch och Towis skrev så bra om hans föreläsning. Och Elaine Eksvärd. Jag följer hennes blogg och tycker att hon är grymt insiktsfull och älskar hennes öppna och raka sätt.

Listan kan göras lång, och fler kända namn och deras inriktning kan man få inspiration av hos Bestseller som förmedlar kända (och några mer okända) föreläsare. Dagens tips, kanske till dig som arrangerar jobbets eller något events nästa inspirationskväll?

_______________________________________________
Inlägget är skrivet ihop med Bestseller.

Följ mig!

Mer läsning...
nackareservatet löpning nacka lisa
Vad är min business?