Arlandashoppingen och Bath & Body works

Jag tycker att det ofta kan vara härligt att spendera lite tid på flygplatser. De som är trevliga och bjuder på både bra shopping och mat vill säga – då kan det kännas som en del av resan bara det. Sen är förstås motsatsen precis det motsatta, för lång tid på en tråkig flygplats kan döda vilken resglädje som helst.

Arlanda håller som bäst på att öka sitt shoppingutbud rejält, och det är verkligen välkommet! Ett ställe som med sitt öppnande på Arlanda gör sitt intåg på den svenska marknaden är Bath & Body works, som är en av USAs största butiker inom hudvård och parfym. Det blir faktiskt till och med första butiken i Europa – inte dåligt att just Sverige begåvas med den!

Jag fick hem ett bud för att uppmärksamma öppnandet av butiken på Arlanda, och kan ju bara meddela att produkterna är riktigt härliga. Jag har dessutom förstått att de är populära bland kidsen – när vi var i Vemdalen visste alla tweeneis vad det var och de verkar nästan lika populära hos dem som Victorias secret… Tack och lov är inte Stella där än, men hon fick sin första introduktion i fjällen. ”Mamma, de har inga leksaker med sig utan bara krämer och smink och sådant”, konstaterade hon förvånat om de 4-5 år äldre tjejerna.

Nu återstår bara 6 veckor innan jag får kvalitetshäng på Arlanda igen, när jag och två kompisar dra till Island. Vi flyger i perfekt tid för att ta det lagom lugnt och inleda med en lunch på flygplatsen. Att jag ska till Arlanda på måndag morgon och ta ett fakirflyg till avlägsna delar av Tyskland är däremot mindre värt att nämna, det är klart mer ångest än förväntan så att säga.

Gillar du att hänga på flygplatser? Har du någon favorit eller något riktigt bottennapp?

___________________________________________________________________
Blogg100 – 44/100