På Hammarbybackens topp

Både jag och Henke har tränat rätt många gånger i Hammarbybacken – det är en grym backe att köra intervaller i och Stockholmsutsikten på toppen är bara så härlig. Däremot har vi aldrig gått upp med barnen tidigare, men idag tyckte vi att det var hög tid. De var entusiastiska värre, kanske framför allt för att vi skulle fika på toppen – sånt lockar ju alltid lite extra. Snabba steg uppför från Stella och lite mer avvaktande från Max, men utan problem och gnäll tog vi oss upp och det får ses väldigt positivt ändå.


Såhär nöjda blev vi när vi kommit upp!


Och fikainramningen var det absolut inga fel på. Barnen tyckte att det var jättespännande att se så mycket av Stockholm, och pekade glatt ut (enligt dem) viktiga landmärken som Gröna lund och Nacka forum.

  

  
Möjligen var detta Stockholms enklaste (och billigaste) utflykt, men absolut en riktigt härlig sådan – en mysig timme vid Hammarbybacken var ett fint avbrott från vår i övrigt händiga och härliga dag hemma med fokus på stenläggning för oss och lek och bad för Stella och Max. Sköna, långa semesterdagar utan måsten – så härliga de är!