4 snapshots från idag 

Vi har rätt lata dagar hemma. Det där med cyklingen är stort nu, och Max behärskar nu även start och stopp och idag inträffade en historisk händelse när vi åkte på en cykeltur alla fyra ihop på varsin cykel. Underbart! Han är så stolt så det riktigt lyser om honom, och de är båda så entusiastiska så att till och med cykelvård blir ungefär det roligaste som finns.

På bilden ovan syns också den marksten vi har på vår lilla uppfart. Vi har bestämt oss för att lägga liknande på hela den stora uppfarten också, och idag har flera firmor varit hemma och kollat läget för att lämna offerter. Stort projekt, håhåjaja.

Vi var en sväng på rull också, och när det var totalt knökfullt på Klätterverket dit vi åkte för att köra lite klättervägg denna grå dag så drog vi till söderort och kollade sten istället. Det hade regnat betydligt mer där än i Nacka, och på vägen var flera stora sjöar. Galet.

Regnet nådde Nacka fram emot kvällningen, men inte alls på samma sätt som i stan…

…men vi fick iallafall god mat inne efter en kvällspromenad när regnet dragit förbi. Fetaost och vattenmelonsallad (läs gärna om fler goda sallader under taggen Salladsspecial) ihop med grillad fläskkarré och inte minst – KRÄFTOR som inledning på middagen. Åh, i år ska jag äta så enormt mycket kräftor! Nomnom!