Att Göra-lista denna måndag

Nu är det väl ändå sluttampen innan vi blir fem och jag blir upptagen med annat? Denna vecka är rätt lugn men egentligen är det bara idag som är helt planerat obokad. Klockan verkar visst ha blivit halv 12 innan jag ens blivit klar med förmiddagsbestyren (som bestått av att sova ut, dra mig lite till, kolla nyheterna, äta frukost, kolla lite Malou, surfa semesterhus till sommaren, dricka kaffe och nu blogga) men nu ska jag ge mig ut på en promenad i gråvädret. Jag vill ha rätt bra med energi idag (nej, jag styr inte över det själv tyvärr), så jag ska göra mitt bästa för det, och promenad är en bra start tänker jag. Men jag har mer planer, tror ni jag får till detta?

  • Köra ett gravidyogapass framför öppna spisen (ska sätta igång en brasa direkt efter promenaden!)
  • Plocka ihop i Stellas blivande rum – rensa alla spel som blev urplockade ur den sideboard som såldes på Blocket förra veckan, och lägga ut gymgolvet till försäljning
  • Åka och hämta lite saker som levererats till postombud; åkpåse till vagnen och lite kläder
  • Rensa i barnens hallgarderob där det befinner sig alldeles för mycket saker från fel årstid

Vi får väl se. Men promenaden får iallafall inleda så får vi se vad det ger. Förhoppningsvis kan jag gå överhuvudtaget, foglossningen eller om det nu är nerverna i ljumskarna (oklart) har bråkat rätt mycket i helgen så det har varit väldigt stillaittande läge som gällt. Vi testar. Hej måndag!

Följ mig!