Livet från den ljusa sidan; En favoritblogg hos Resia och med i BLT

Idag har Resia skrivit om sina favorit-resebloggar och jag är jätteglad att min reseblogg hör till en av dem (och som dessutom nämns väldigt tidigt i artikeln – så smickrande!). Här kan du läsa om alla Resias favoritbloggar – ”Ännu mer inspiration – några av mina favoritbloggar”.

I sin artikel nämner Resia utöver Livet från den ljusa sidan även bloggarna Resfredag, Discovering the planet, Ladies abroad, Freedomtravel, A lady and a tramp, New York – My Bite of the Big Apple, Fantasiresor, Scottish Moments, Bara brittiskt och Äntligen vilse. Jag följer de flesta, det är jättemycket inspiration och tips både i text- och bildform hos dem. Andra resebloggare jag läser och gillar är bland annat Towis, Explorista, PT by Emma, Dryden, Rosita Reser, ResefamiljFab F’ämme, Liniz och Mat- och resebloggen.

 favoritblogg
livetfrandenljusasidan.se – en favoritblogg ihop med många andra fina resebloggar.

I förra veckan var också Resfredag med i Blekinge läns tidning (BLT) i en väldigt fin intervju, och även där nämns Livet från den ljusa sidan. Vi resebloggare tycks synas i många olika medier nu, digitalt såväl som tryckt, och det vittnar om att våra reseskildringar inspirerar och att vi påverkar. Så himla kul! Jag misstänker att inte så många läsare här har plusabonemang på BLT så ni får nöja er med några foton från tidningens framsida (!) och en del av artikel här nedan.