Idag har Resia skrivit om sina favorit-resebloggar och jag är jätteglad att min reseblogg hör till en av dem (och som dessutom nämns väldigt tidigt i artikeln – så smickrande!). Här kan du läsa om alla Resias favoritbloggar – “Ännu mer inspiration – några av mina favoritbloggar“.

I sin artikel nämner Resia utöver Livet från den ljusa sidan även bloggarna Resfredag, Discovering the planet, Ladies abroad, Freedomtravel, A lady and a tramp, New York – My Bite of the Big Apple, Fantasiresor, Scottish Moments, Bara brittiskt och Äntligen vilse. Jag följer de flesta, det är jättemycket inspiration och tips både i text- och bildform hos dem. Andra resebloggare jag läser och gillar är bland annat Towis, Explorista, PT by Emma, Dryden, Rosita Reser, ResefamiljFab F’ämme, Liniz och Mat- och resebloggen.

 favoritblogg
livetfrandenljusasidan.se – en favoritblogg ihop med många andra fina resebloggar.

I förra veckan var också Resfredag med i Blekinge läns tidning (BLT) i en väldigt fin intervju, och även där nämns Livet från den ljusa sidan. Vi resebloggare tycks synas i många olika medier nu, digitalt såväl som tryckt, och det vittnar om att våra reseskildringar inspirerar och att vi påverkar. Så himla kul! Jag misstänker att inte så många läsare här har plusabonemang på BLT så ni får nöja er med några foton från tidningens framsida (!) och en del av artikel här nedan.

17 Comments

 1. Visst är det härligt med alla resebloggar. Tycker verkligen att de tillför vår blogg väldigt mycket och jag tycker det är så underbart att surfa in och se alla härliga bilder och resetips. Jag hoppas på ytterligare samarbeten!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Ja verkligen, så himla härligt – bästa inspirationen om du frågar mig!
   Jag hoppas också på ytterligare samarbeten, det finns många guider och annat som väntar på att få komma ut. 🙂

 2. Fantastiskt Lisa. Jag delar på! Snygg denna sidan var på datorn föresten. Har nog bara sett i mobilen inser jag 🙂

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Alltså egentligen borde man ju optimera allra mest för mobilen och datorn i andra hand… men arrggh! Teknik osv alltså! Ja, du vet ju… 😉
   Men hur som – tack! Vad kul att du tycker det!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   🙂
   Jag gjorde det jobbet för snart ett år sedan. Faktiskt jobbigt… men SÅ värt det. Jag är så glad att jag ligger på egen installation nu, det ger verkligen mer möjligheter. Och så fick jag bra support både från wordpress och de jag har installationen hos.

 3. Inser att jag har ett litet klagomål – din fontfärg här i kommentarerna är alldeles för “blek” och syns inte alls bra med min dator inser jag nu.

  I övrigt – heja er alla – ni är helt grymma!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Har den? Webbläsare? Super att du säger till! Tack!

 4. Tycker det är så kul att vi resebloggare stöttar varandra och länkar till varandra titt som
  tätt. Och självklart är det extra kul att bli nämnd av Margareta. Tänkte också länka
  vidare… Är det okej om jag använder ditt fina collage?

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Håller med Daniela! Självklart okej att låna. 🙂

 5. Stolt som en tupp att se Resia tipsa om resepodden! 🙂

  Jag lånar också gärna det snygga collaget. Att du är en av mina favoritbloggar behöver väl knappast nämnas längre, haha!

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Ja, så roligt!!
   Låna på. 🙂

  • livetfrandenljusasidan.se Reply

   Haha, veeeerkligen!! 🙂
   Men ärligt, framsida? Du är grym!
   Synd att inte reportaget är öppet, det var verkligen så himla bra!

Write A Comment