Tidig kväll ger fräsch Marbellamorgon

Vi hade en skön förkväll på altanen igår, och gick sedan ner till restaurangen Boardwalk som ligger på den strand där vi bor (lite söderut i Marbella). Den har fått bäst betyg av de som ligger i det området av Marbella och levererade mysig inramning, helt okej mat (om än gigantiska portioner) och ganska prisvärd nota. Väldigt mätta och belåtna skulle vi sedan ta ett beslut om var vi skulle ta vägen, men när vi insåg att det vi tagit sikte på (hotellinnergården till Puenta Romana där det finns både barer och en nattklubb – Suite) inte var helt öppet – iallafall så var nattklubben stängd och klockan närmade sig 12 – så tog vi ett klokt (eller om det var moget) beslut och knallade hemåt istället. 

Det var ju verkligen skönt idag, när vi vaknade pigga och sugna på en ny dag. Några sprang en sväng redan på morgonen, och de flesta tog en snabb promenad till beachcluben vi spanat in för dagen – ungefär 6 kilometer norr om vårt läge, och förbi Marbellas (nästan) alla stränder.

När vi väl anlände destinationen, Playa de Rio Real och restaurangen/beachcluben Trocadero arena var vi rätt svettiga så en förlängning med ett ben/pulspass i skuggan passade perfekt. 

Här spenderar vi dagen i 13 stolar på absoluta “beach front” och har det alldeles utmärkt!

Följ mig!