Några ord om film – och en film från kryssning

Jag har börjat med att göra lite film från de flesta resor jag åker på. Det är faktiskt riktigt kul, och numera tar det inte så långt tid att göra iordning dem heller. Snäppet mer än det tar att göra ett ordentligt reseinlägg, ungefär – och jag tycker att det adderar en dimension i att få en känsla för ett ställe så på det sättet känns det ändå värt det. Det finns ju dock så otroligt mycket att bli bättre på, men samtidigt är det kul att ha kört igång – för jag lär mig massor varje gång. Allt från vad jag ska filma till hur, och för varje film kommer jag på en massa saker att tänka på nästa gång.

Youtube, eller ja, rörlig film generellt, spås verkligen vara framtiden, men själv vet jag inte… Jag gillar liksom det skrivna ordet, i kombination med bilder. Det och podcasts – och själv älskar jag att ha något mysigt, informativt eller allmänt snackigt att lyssna på under promenader och transporter. För den yngre generationen är jag dock övertygad – det känns verkligen som att film är det som gäller för dem. Målgruppen här är dock lite annan, och jag vet inte men det känns kanske som att de flesta inte riktigt är övertygade om film? Vad tycker du?

Oavsett så tycker jag att du ska prenumerera på min och Annikas kanal (som det alltså heter på Youtube); Att resa. Då får du information automatiskt när vi lagt upp något nytt. Klicka på länken och sedan på knappen “prenumerera”.

Här har ni en sammanfattande film från kryssning med Harmony of the seas, som ger lite mer känsla för hur det är på ett stort kryssningsfartyg;

Berätta gärna mer om vad du tycker om film, och vilken typ av film som skulle tilltala dig (om någon)!

Vill du hellre läsa om kryssning så hittar du en hel massa inlägg här.

Följ mig!