Tävla om ett underställ från Craft Sportswear (Everydaystories Christmas)

banner-everyday-christmas16Everydaystories-partner-promotion-1

I december dyker det upp några tävlingar här i bloggen, med superfina priser! Det är gemensamma tävlingar som vi i nätverket Everyday Stories kör för våra läsare.

I den första tävlingen är priset underställ från Craft Sportswear. Jag fick en underställströja vid ett event vi i nätverket hade – ni ser några oss på bilden ovan – och har älskat den och använt den massor. Tack vare den har jag för första gången kastat ut några ställ med +10 år (!) på nacken, och i detta nu väntar jag på att få hem matchande underställsbyxor som jag unnade mig under helgens black Friday-shopping. Jag kan med andra ord intyga att detta är en riktigt härlig vinst för vinterns uteaktiviteter. Eller hänget i en stuga framför brasan, förstås… Älskar underställshäng!

I potten ligger 15 set med byxa och tröja från Craft Sportswears serie Active Comfort. Om du svarar på frågan nedan har du chansen att vinna underställ till värde av 700 kr!

För att vara med att tänka så svara på frågan: Active Comforts långärmade tröja för tjejer finns i flera härliga färger, men i exakt
hur många färgställningar? (svar finns på craftsportswear.com)
Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!